Cxense Display
G til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vr demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.


Bla i vr sommerkatalog

Kjp gavekort!


Fugleskolen

Kursbok utviklet av Norsk Ornitologisk Forening

Pris: 100
Publiser p FaceBook!
Tilgjengelighet: 10+ p lager
Det er spennende studere fugler! I Norge finnes det omkring 250 forskjellige fuglearter som bygger reir og fr fram unger. Kursheftet er laget til fugleskolen som kan hjelpe deg lre studere fugler og utvikle fugleinteressen til en hobby.
Fugleskolen
Varenummer811046
Forlag/produsentNorsk Ornitologisk Forening
ForfatterRoar Solheim og Trond Vidar Vedum
Utgivelsesr2013-00
Antall sider85s
Fotos - illustrasjonerfargefotos, figurer og tabeller
SprkNorsk

I Fugleskolen vil du bli kjent med noen av de vanligste fuglene som holder til der du bor. Du vil lre kjennetegn p fuglene. Du fr ogs lre hvordan du m oppfre deg for se dem p nrt hold uten forstyrre dem for mye.

De som kjpte Fugleskolen kjpte ogs
Hvem er den lille fuglen der?
Pris: 129
Rovfuglsilhuett sort
Pris: 40
T-Skjorte Pushing through - tigerunge str. barn 6 r
Pris: 198
Insektkasse brun stor
Pris: 488
Nikon Monarch 5 10x42 med Gyldendals store fugleguide
Pris: 3490
Nikon Prostaff 5 Fieldscope 82mm teleskopsett
Pris: 6990
Norges humler
Pris: 280
Aschehougs fuglebok med CD-er
Pris: 269
Sveriges humlor
Pris: 80
Trr i Norge
Pris: 399

Gjennom Fugleskole kan barn og unge bli kjent med fuglene gjennom spennende aktiviteter og naturopplevelser i nærområdet. Du hjelper fuglene ved å tilby dem mat og hekkeplasser, og samler samtidig inn nyttig kunnskap som kan bli brukt til å ta bedre vare på naturen.

Fugleskole er utviklet av Norsk Ornitologisk Forening for å vise barn og unge gleden av å oppleve fuglene i naturen. Vi ønsker å gi barna motoriske utfordringer og fine naturopplevelser. Vi ønsker å få barn ut i naturen og at de skal lære om naturmiljøet og få kunnskap om fuglene. Vi trenger en ny generasjon med gode miljøholdninger og økologisk innsikt som ønsker å ta vare på naturen.

Fugleskole består av et kurshefte utviklet av den kjente lærebokforfatteren Trond Vidar Vedum og redaktøren av Fuglevennen Roar Solheim. Heftet er delt i tre deler og inneholder aktiviteter som er tilpasset ulike årstider. Det er lagt stor vekt på praktisk læring og mye uteliv med aktiviteter som fugleforing, snekring av fuglekasser og registrering av fugler. Fokuset er på fuglearter i nærområdet. Til sammen presenteres 56 kjente arter med bilder. Til kursheftet er det utviklet en nettside under Fuglevennen.no med registreringsløsninger til aktivitetene i heftet. Opplysningene som samles inn kan brukes av forvaltningen for å ta bedre vare på naturen.

Det er mulig å gjennomføre ett eller flere av delkursene i heftet, og det er også mulig å bruke nettsida uten å kjøpe heftet. Første kurs kan gjennomføres hele året. Der lærer deltagerne å skille de vanligste artene på foringsplassen og i hagen fra hverandre, og lærer litt om hvordan fuglene lever. I andre kurs får man sett hva som skjer i fuglekassa om våren gjennom egne observasjoner. Gjennom å sammenligne egne opplysninger med andre deltageres resultater er det mulig å finne ut om trekkfuglene kommer tilbake fra vinteropphold på samme dato over hele landet, og om det varierer fra år til år. I tredje kurs lærer deltagerne mer om fuglene. Fuglene har adferd og egenskaper som imponerer. Kursdeltagerne får her lære mer om ulike fuglegrupper og hvor de kan studeres.

Fugleskole er utviklet med støtte fra Den naturlige skolesekken. Opplegget er godt egnet for bruk i grunnskolen og som mal og veileder for alle som skal undervise barn og ungeDe som skte Fugleskolen skte ogs
Maur i Norge
Pris: 450
Handbook of Western Palearctic Birds
Pris: 1450
Norske amfibier og reptiler
Pris: 249
Dinosaurs
Pris: 308
Europas vadefugle
Pris: 498
1001 fluer til moderne laks
Pris: 198
A Guide to the Birds, Mammals and Reptiles of the Galapagos Islands
Pris: 234
New Holland Guide to the Reptiles and Amphibians of Europe
Pris: 184
The Avian Migrant
Pris: 824Nof Travel

Klikk her for  vise alle varer p tilbud!

10 mest solgte bker
Maur i Norge Gyldendals store nordiske flora
Handbook of Western Palearctic Birds Norges sommerfugler
Humler i Norge Gyldendals store fugleguide (myk perm)
Gyldendals nordiske feltflora The Genus Hygrocybe
Norges spiselige planter og br Hvem er det lille krypet der? - Hvem er den lille fuglen der? - Smkryp

Facebook

Flg Natur og Fritid p
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--