Cxense Display
G til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vr demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.


Bla i vr vinterkatalog

Kjp gavekort!


Fugleskolen

Kursbok utviklet av Norsk Ornitologisk Forening

Pris: 100
Publiser p FaceBook!
Tilgjengelighet: 10+ p lager
Det er spennende studere fugler! I Norge finnes det omkring 250 forskjellige fuglearter som bygger reir og fr fram unger. Kursheftet er laget til fugleskolen som kan hjelpe deg lre studere fugler og utvikle fugleinteressen til en hobby.
Fugleskolen
Varenummer811046
Forlag/produsentNorsk Ornitologisk Forening
ForfatterRoar Solheim og Trond Vidar Vedum
Utgivelsesr2013-00
Antall sider85s
Fotos - illustrasjonerfargefotos, figurer og tabeller
SprkNorsk

I Fugleskolen vil du bli kjent med noen av de vanligste fuglene som holder til der du bor. Du vil lre kjennetegn p fuglene. Du fr ogs lre hvordan du m oppfre deg for se dem p nrt hold uten forstyrre dem for mye.

De som kjpte Fugleskolen kjpte ogs
Hvem er den lille fuglen der?
Pris: 129
T-Skjorte Pushing through - tigerunge str. barn 6 r
Pris: 198
Insektkasse brun stor
Pris: 488
Nikon Monarch 5 10x42 med Gyldendals store fugleguide
Pris: 3490
Rovfuglsilhuett sort
Pris: 40
Nikon Prostaff 5 Fieldscope 82mm teleskopsett
Pris: 6990
Norges humler
Pris: 280
Aschehougs fuglebok med CD-er
Pris: 269
Sveriges humlor
Pris: 80
Trr i Norge
Pris: 399

Gjennom Fugleskole kan barn og unge bli kjent med fuglene gjennom spennende aktiviteter og naturopplevelser i nærområdet. Du hjelper fuglene ved å tilby dem mat og hekkeplasser, og samler samtidig inn nyttig kunnskap som kan bli brukt til å ta bedre vare på naturen.

Fugleskole er utviklet av Norsk Ornitologisk Forening for å vise barn og unge gleden av å oppleve fuglene i naturen. Vi ønsker å gi barna motoriske utfordringer og fine naturopplevelser. Vi ønsker å få barn ut i naturen og at de skal lære om naturmiljøet og få kunnskap om fuglene. Vi trenger en ny generasjon med gode miljøholdninger og økologisk innsikt som ønsker å ta vare på naturen.

Fugleskole består av et kurshefte utviklet av den kjente lærebokforfatteren Trond Vidar Vedum og redaktøren av Fuglevennen Roar Solheim. Heftet er delt i tre deler og inneholder aktiviteter som er tilpasset ulike årstider. Det er lagt stor vekt på praktisk læring og mye uteliv med aktiviteter som fugleforing, snekring av fuglekasser og registrering av fugler. Fokuset er på fuglearter i nærområdet. Til sammen presenteres 56 kjente arter med bilder. Til kursheftet er det utviklet en nettside under Fuglevennen.no med registreringsløsninger til aktivitetene i heftet. Opplysningene som samles inn kan brukes av forvaltningen for å ta bedre vare på naturen.

Det er mulig å gjennomføre ett eller flere av delkursene i heftet, og det er også mulig å bruke nettsida uten å kjøpe heftet. Første kurs kan gjennomføres hele året. Der lærer deltagerne å skille de vanligste artene på foringsplassen og i hagen fra hverandre, og lærer litt om hvordan fuglene lever. I andre kurs får man sett hva som skjer i fuglekassa om våren gjennom egne observasjoner. Gjennom å sammenligne egne opplysninger med andre deltageres resultater er det mulig å finne ut om trekkfuglene kommer tilbake fra vinteropphold på samme dato over hele landet, og om det varierer fra år til år. I tredje kurs lærer deltagerne mer om fuglene. Fuglene har adferd og egenskaper som imponerer. Kursdeltagerne får her lære mer om ulike fuglegrupper og hvor de kan studeres.

Fugleskole er utviklet med støtte fra Den naturlige skolesekken. Opplegget er godt egnet for bruk i grunnskolen og som mal og veileder for alle som skal undervise barn og ungeDe som skte Fugleskolen skte ogs
Gyldendals store fugleguide (myk perm)
Pris: 398
Nikon Sportstar EX 8x25 DCF
Pris: 880
Opticron 6x Double 25mm
Pris: 430
Plantedyrking i regulert klima
Pris: 459
Veho 200x USB Mikroskop
Pris: 595
Nikon Monarch 5 10x42
Pris: 3349
Nikon Prostaff 5 Fieldscope 60mm teleskopsett
Pris: 5690
Opticron 15x23 Doublet
Pris: 460
Rovfuglsilhuett rd
Pris: 40
Mikroskopstativ med underlys
Pris: 395Nof Travel

Klikk her for  vise alle varer p tilbud!

10 mest solgte bker
Gyldendals store fugleguide (myk perm) Rype og skogsfugl
Fuglesang (kompakt) Aschehougs fuglebok med CD-er
Handbook of Western Palearctic Birds Humler i Norge
Gyldendals store fugleguide og Norske fugler Fugleskolen
Dyrelyder og fuglesang i norsk natur Norske fugler

Facebook

Flg Natur og Fritid p
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--