Cxense Display
Gå til hovedmeny
Black Friday
Fredag 24. november kl 00.00 til 23.59

Se alle varer her!Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Gitzo tripod

Gitzo har et stort utvalg av foto- og videostativ for aktive fotografer. Stativføttene er delt i flere serier. Dette er aluminiumsstativer i Classic serien og karbonstativer i Mountaineer-serien. Classic serien har flest modeller og betydelig lavere priser enn lettvektalternativet i karbon, som er ca 30 % lettere enn aluminium. Gitzo's stativfotnyhet er spesialseriene explorer, traveler og leveling som har nye fleksible løsninger. Disse stativene lages både i aluminium, basalt og karbon. Dette gjelder også ettbenstativene, som er velegnet som støtte å ha meg seg på turer der et stativ blir for mye å dra på. Til alle stativene får du egne søyler og tverrarmer, som kan kjøpes separat. Det meste av Gitzo's modeller er velegnet for alle typer kamera, men særlig video (og teleskop) som er i bevegelse under bruk, stiller spesielle krav. Gitzo har derfor en hel del stativer og utstyr spesielt egnet for video.


Gitzo aluminiumGitzo har meget lang erfaring aluminiumstativer, og har tilegnet seg produksjonsteknologi år etter år. Gitzo har derfor utviklet mange solide modeller til ulike formål og forskjellig fotoutstyr.

Gitzo basaltGitzo sine basalt stativer er utviklet fra teknologien som brukes i karbonstativer. Basalt stativene er lettere enn aluminium, har mange av egenskapene til karbon, men er rimeligere.

Gitzo 6X karbon
Gitzo introduserte karbonstativer på verdensmarkedet, og har i over 30 år utviklet disse. Lett vekt og effektiv vibrasjonsdemping er stikkord for karbonstativene.

Gitzo klassiske stativ
Gitzo har flere stativtyper for ulike formål, som er laget i forskjellige materialer. De tradisjonelle stativene med søyle har ikke spesialløsninger og kommer nærmest det vi forbinder med vanlige fotostativer.

Gitzo levelingLeveling stativene har en justerbar kule i toppen der søylen går igjennom tripoden, slik at det ekstremt raskt å vatre opp stativene. Velegnet for videofilm med mer.

Gitzo explorerExplorer-serien er Gitzo’s fleksible løsning med bl.a. rotérbar søyle. Spesielt egnet for naturfotografer og annen feltfotografering. Her kan du fotografere overalt uansett terreng og underlag.

Gitzo traveler
Traveler stativene er lette, ekstra kompakte, og korte sammenlagt. Beregnet på reise og turer der størrelse og funksjonalietet er viktig.

Gitzo systematic
Systematic er stativer med flat topp uten søyle, som gir maksimal stabilitet. Mange fleksible løsninger og mulighet for å sette inn søyle om ønskelig


Siden Gitzo har svært mange modellserier og avanserte løsninger, er det vanskelig å presentere alle fordelene i detalj. Ønsker du å sette deg inn i detaljene og fordelene Gitzo har å tilby, anbefaler vi å laste ned Gitzo's katalog eller å oppdatere deg via Gitzo's nettsider i tillegg til alt det du finner via linkene i våre sider.

For stativer se også

- Gitzo monopod

En av tingene som gjør Gitzo stativene spesielt fleksible er at man kan bytte søyle på nesten alle modeller. Dette gjør at du kan skifte mellom sveivesøyle, glatt søyle (alle har fure), halvkule (for video) eller ingen søyle, du kan selvfølgelig også skifte mellom korte og lange søyler. I tillegg får du en brakett/overgang (Gitzo 541), som gjør at du kan feste tverrarmer over eller under midtsøylen, og øke fleksibiliteten på denne måten.

- Gitzo søyler og armer
- Gitzo systematic tilbehør
- Gitzo tilbehør
- Gitzo sko og pigger
- Gitzo stativbag
- Gitzo spesialtilbehørVi gir 3% av Black Friday salget til Birdlifes kampanje mot forfølgelse av rovfugler!

Til nå tilsvarer dette:
Kr 3626,-


Nof Travel

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme Manfrotto Junior 3-W videohode 391RC2
Nikon Monarch 5 8x42 m/brystrem Nikon Sportstar EX 8x25 DCF
Nikon Monarch 5 10x42 m/brystrem Nikon Aculon W10 8x21 Gul
Nikon Monarch 5 10x42 Veho 200x USB Mikroskop
Kamuflasje strie OPTICRON øyelupe 7x
4 mest solgte bøker
Norske fugler Gyldendals store fugleguide (myk perm)
Himmelkalenderen 2018 Fugleglede
4 mest solgte optikk
Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme Manfrotto Junior 3-W videohode 391RC2
Nikon Monarch 5 8x42 m/brystrem Nikon Sportstar EX 8x25 DCF

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--