Cxense Display
Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.


Bla i vår sommerkatalog

Kjøp gavekort!


Søk etter varer
Søk i
Ved søk på flere ord, viser varer hvor alle ord er med.
Du kan søke på varenummer eller tekst som er med i varebeskrivelsen.
Vis avansert søk


Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

KIKKERTTILBEHØR

Vi har svært mye kikkerttilbehør i vårt sortiment. Spesialutstyr eller reservedeler for enkelte kikkerter, teleskoper og stativer finner du andre steder i butikken. Ikke alle reservedeler er lagt ut i nettbutikken og en del andre produkter er vanskelig å sortere entydig, så har du problemer med å finne ting så ta kontakt. Reservedeler og spesialutstyr kan være dyrt og det kan ta lang tid å skaffe. Det er derfor viktig når vi skal skaffe dette fra leverandør at det du bestiller virkelig passer. Ta derfor kontakt og fortell oss hvilken kikkertmodell du har om du er usikker på hva du trenger.

I denne delen har vi en del utstyr for rengjøring og vedlikehold, samt praktiske deksler, reimer og vesker som skal passe de fleste kikkertmodeller.

Rengjøringsutstyr

Swarowski rensesett
Det er viktig å rengjøre kikkertene ofte, men det er også vesentlig at man bruker skikkelig rengjøringsutstyr som ikke skader optikken. Vi har linsepenner, linsekluter og annet rengjøringsutstyr for alle behov i vårt sortiment.

Deksler

Opticron okulardeksel
De fleste kikkerter leveres med okulardeksler. Det er imidlertid fort gjort å miste dem. Vi har deksler til mange modeller i vår nettbutikk. Andre deksler kan skaffes på forespørsel. Ta kontakt og be om pris. Det finnes også universaldeksler som passer til mange kikkerter.

Kikkert reim

Swarowski kikkertreim
En god reim gjør kikkerten din behageligere å bære. Reimen bør være bred og lengden må kunne reguleres. Vi anbefaler neoprenreimer. De er elastiske, ligger godt over skuldrene og passer de aller fleste kikkerter. Skal du bruke kikkerten i kano eller båt, vil vi anbefale en flytereim.

Kikkertvesker

Carl Zeiss corduraveske
De fleste kikkerter kommer med egne vesker. Har du mistet vesken, eller er du misfornøyd med den du har, finnes det mange alternativer. Vi har vesker som passer til alle vanlige kikkertmodeller.

Stativfester

Leica - Stativovergang for kikkert
Du får stativadaptere til mange av kikkertmodellene i vårt utvalg. Leica har et meget godt stativfeste som passer nesten alle takkantkikkerter. Her festes kikkerten enkelt og funksjonelt med stropper. Ønsker du bilvindu stativ eller andre løsninger til kikkert eller teleskop, finner du mer om dette på siden med spesialstativer

Stativ ryggsekk

Stativbæresekk - Mulepack
Det er ofte upraktisk å bære med seg teleskop i felt. Enten får man ikke med seg andre ting, man har ikke hendene fri, eller man pakker teleskopet helt ned, slik at det tar lang tid å få det fram. Denne sekken løser alle disse problemene på kortere turer.Nof Travel

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte optikk
Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50 Nikon Aculon W10 8x21 Gul
Swarovski Objektivdeksel til EL42 og SLC42 Swarovski Objektivdeksel til SLC8x30
Veho DX-3 220x USB 3.5MP Mikroskop med monitor Opticron LED lupe 10x 26 mm
Pulsar Axion Key XM30 Nikon Monarch 5 10x42
Nikon Prostaff 1000 Opticron telefonadapter USM-2

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--