Cxense Display
Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.


Bla i vår vinterkatalog

Kjøp gavekort!


Levering til jul
Vår nettbutikk har oppdatert varelager. Bestiller du varer vi har på lager, sendes de normalt neste arbeidsdag etter bestilling.
Bestiller du varer vi ikke har inne, får du raskt beskjed om vi ikke tror vi kan skaffe det i tide til jul, og du kan evt. stryke ordren.
God julehandel! 
Søk etter varer
Søk i
Ved søk på flere ord, viser varer hvor alle ord er med.
Du kan søke på varenummer eller tekst som er med i varebeskrivelsen.
Vis avansert søk


Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Olympus kikkert
Olympus er en velrenommert Japansk optikk leverandør, som særlig har vært kjent for sine fotoapparater i mellomprisklassen gjennom flere årtier. Alle Olympus kikkerter ligger i mellomprisklassen i sjiktet fra 700 til 5000 kr. Så vidt vi kan vurdere er Olympus en av flere kikkertmerker som ikke har noen egen fabrikk, men får sine kikkerter laget av de store optikkprodusentene i Japan og Kina. Olympus har imidlertid hatt en veldig god hånd om det utvalg av modeller de har gjort til sine kikkertserier. Dette sammen med fornuftige priser, god service og hurtig levering (lager i Norge), har gjort at vi har solgt Olympus sine kikkerter siden vi startet opp for 10 år siden. Lite feil på kikkertene og god tilbakemelding fra våre kunder gjør at vi kommer til å fortsette med det!

Modelloversikt Olympus kikkerter

Olympus PCI


Olympus kikkerter

Olympus PCI er rimelige modeller med god optikk til prisen, for den som ønsker en liten kikkert velegnet for allround bruk.

Olympus WPI


Olympus WPI lommekikkert

Olympus WP I modellene er elegante, vanntette og gummierte lommekikkerter med brukbar optikk. Blant de aller mest robuste i prisklassen 1500-2000 kr.

Olympus WPII


Olympus WPII lommekikkert

Olympus WP II er et nytt og rimeligere alternativ til WP I. To modeller kompakte, vanntette og gummierte lommekikkerter med brukbar optikk og god nærgrense.

Olympus DPS


Olympus DPS kikkerter

Olympus DPS er enkle kikkerter med normalglass og pris fra kr 700 - 900. Vi mener kikkertene har meget god optikk til denne prisen.

Olympus EXPS


Olympus EXPS I kikkerter

Olympus EXPS har bedre optikk enn DPS med Ba-K4 prismer. De er betydelig bedre gummiarmert, men ikke vanntette. Prisen er cirka det dobbelte av DPS-modellene.
Nof Travel

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte optikk
Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme Nikon Aculon W10 8x21 Gul
Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50 Focus Junior 6x21
Focus Junior 6x21 Nikon Sportstar EX 8x25 DCF
Veho 400x USB Mikroskop Nikon Sportstar EX 10x25 DCF
Veho 200x USB Mikroskop Nikon Monarch 5 10x42

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--